Nagelstyling Calluna

Zoekt u een goede nagelstylist? Maak een afspraak

Nagelbehandelingen

Gelnagels

GelnagelsGelnagels zijn zachter en flexibeler dan acrylnagels en daardoor niet voor iedereen geschikt. Dit heeft vooral te maken met de werkzaamheden die je met je handen doet. Zowel acryl als gel wordt even dun opgezet. Gelnagels harden uit onder een UV lamp. Als de nagels zijn uitgehard worden ze in vorm gevijld en zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel. De nagels kunnen verder afgewerkt worden met nagellak, gelpolish of nailart/stempels. Na ongeveer 3 weken moet er een nabehandeling plaats vinden.

Acrylnagels

AcrylnagelsBij zowel gel- als acrylnagels kunnen de eigen nagels verlengd worden met behulp van tips of nailforms (sjablonen). Acrylnagels zijn zeer harde kunstnagels. Deze zijn dan ook geschikt voor mensen die hun handen intensief gebruiken. Acrylnagels harden uit aan de lucht. Na het uitharden worden ze in vorm gevijld. Zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel. De nagels kunnen verder afgewerkt worden met nagellak, gelpolish of nailart/stempels. Na ongeveer 3 weken moet er een nabehandeling plaats vinden.

Nagelversteviging/Overlay

NagelverstevigingNiet iedereen wil lange kunstnagels! Wanneer je van jezelf al wat langere nagels hebt die toch snel scheuren of breken, kun je ervoor kiezen om een versteviging te nemen. Er wordt dan een dun laagje acryl of gel op de eigen nagel aangebracht. Dit wordt ook wel een Overlay genoemd. Ook een overlay moet regelmatig nabehandeld worden.

Natural look

Kunstnagels niet van echt te onderscheiden, zelfs ongelakt! Uiteindelijk is er niets mooiers dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. Met de Natural Whites van gel of acryl wordt de juiste kleur gekozen voor de vrije rand en matchen we de kleur van de nagel exact. Met deze techniek ben je sneller klaar en hoeft de vrije rand niet meer nabehandeld te worden omdat deze onzichtbaar uitgroeit. Alleen de uitgroei bij de nagelriem moet opgevuld worden. The Natural Look is geschikt voor: Schoonheidspecialistes, horecamedewerkers, zorgverleners, mannen en iedereen die niet van echt te onderscheiden kunstnagels wil. Als je langere natuurlijke nagels hebt en je breekt er 1, dan is deze onzichtbaar te repareren.

Nabehandeling

Aangezien nagels gemiddeld tussen de 0.5 en 12 mm per week groeien, zullen de kunstnagels bijgewerkt moeten worden. Daarvoor moet je tussen de 2 á 4 weken terugkomen voor een nabehandeling om een mooie stevige nagel te behouden. Hierbij wordt de lengte opnieuw bepaald en worden eventuele reparaties toegepast. De nagels worden opnieuw in balans gebracht met een nieuwe laag gel of acryl. Uiteindelijk kan de nagel weer afgewerkt worden naar keuze.

Teennagels


Als het weer wat mooier wordt en de open schoenen komen weer uit de kast, verdienen uw teennagels ook een opfris beurt. 
Een mooi kleurtje op uw eigen nagels met Gelpolish of een dun laagje gel met een French Manicure.  
Ook reparatie van een beschadigde teennagel door bv stoten of een schimmelinfectie is mogelijk.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een van de behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 - 23 37 52 29 of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

Nagelstyling Calluna

Wanda de Bruijn
06 - 23 37 52 29
info@nagelstylingcalluna.nl

Volg mij op Facebook

Adres
Callunaheuvel 4
3956 BE Leersum

Kvk 64785025

Zoekt u een goede nagelstylist? Maak een afspraak