Nagelstyling Calluna

Zoekt u een goede nagelstylist? Maak een afspraak

Nagelstyling Calluna

Welkom op de website van Nagelstyling Calluna in Leersum.

SalonMijn naam is Wanda de Bruijn. Ik heb mijn allround opleiding gevolgd bij Magnetic. Acryl- en gelnagels, manicure, gelpolish of “gewoon” lakken waren onderdeel van deze opleiding. Voor Nail art, stempelen, Natural Look en probleemnagels heb ik een apart certificaat behaald. Mijn studio kenmerkt zich vooral door persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en hygiëne. Ik werk hoofdzakelijk met kwaliteit producten van Magnetic. Ik gebruik voor iedere klant vanaf de eerste behandeling een eigen vijlenset. Mijn nageltafel en instrumenten worden na iedere klant grondig gereinigd.

Mooie nagels

Met gel en acryl kunnen alle nagels verlengd en/of versterkt worden. Iedere 3 á 4 weken is een nabehandeling noodzakelijk i.v.m het groeien van de natuurlijke nagel. Geen kunstnagels maar toch perfect gelakte en verstevigde nagels? Dan is gelpolish de ideale oplossing. Gelpolish is een lang houdbare “nagellak”. ( 2/3 weken). Voor nagelbijters en bruidjes heb ik speciale arrangementen. Ook geef ik kinderfeestjes of een vriendinnen workshop. Meer weten? Kijk hier.

Mooie kunstnagels moeten voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom zijn mijn prijzen betaalbaar, zonder in te leveren op de kwaliteit. Kijk op mijn uitgebreide prijslijst. 
Pinnen is helaas niet mogelijk. Graag contante betaling.

Pedicure in opleiding

Naast manicure en kunstnagels bied ik als pedicure in opleiding ook pedicure behandelingen aan.
Tijdens de opleidingsperiode zullen de behandelingen met korting aangeboden worden.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een van de behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 - 23 37 52 29 of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

Nagelstyling Calluna

Wanda de Bruijn
06 - 23 37 52 29
info@nagelstylingcalluna.nl

Volg mij op Facebook

Adres
Callunaheuvel 4
3956 BE Leersum

Kvk 64785025

Zoekt u een goede nagelstylist? Maak een afspraak